Ëndërrojmë vetëm atë që dimë – Ëndrrat tona kryesisht janë plot me të huaj që luajnë një pjesë të caktuara. A e keni ditur se mendja juaj nuk shpik këto fakte, por ato janë fakte dhe njerëz të vërtetë që ju i keni parë gjatë jetës suaj por që nuk i njihni apo nuk i mbani mend?