Letrat e Lexueseve
Emri dhe Mbiemri:
*
Data e Lindjes:

*

Email:
*
Adresa:
*
Qyteti:
*
Emri i Shkolles:
*
Adresa e Shkolles:
PYETJET
Kengetari/ja dhe grup me i preferuar:
Albumi juaj i preferuar:
Filmi juaj i preferuar:
Aktori/ja e preferuar:
Kisha deshiruar te kem poster nga:
Sporti i preferuar:
Si e kaloni kohen e lire:
Nese deshironi te shkruani dic me teper (per hobin tuaj, sa ju pelqen revista jone apo diÁ tjeter) shume thjeshte, shkruaj me poshte :
Ju lutem shenoni karakteret ne figure :