IVAN MILJKOVIĆ NA TURNIRU U GUŠTERICI

06.07.17 08:02


Dolazak Ivana Miljkovića, proslavljenog srpskog odbojkaša obeležio je četvri odbojkaški turnir održan u Donjoj Gušterici u organizaciji odbojkaškog kluba “Vidovdan”.

„Vidovdanski turinir“ u ženskoj odbojci otvorio je upravo Ivan Miljković, legenda srpske odbojke i aktuelni potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS). Mlade odbojkašice takođe nisu krile zadovoljstvo zbog druženja sa legendom srpske odbojke, imale su priliku da s njim razgovaraju i čuju savete, ali i da se fotografišu.

Iz organizacionog odbora naglašavaju da su veoma zadovoljni odzivom, kao i samim tokom takmičenja, napominjući da su u jednom danu uspeli da sve organizuju i dočekaju goste. Nakon ovog uspešnog turnira očekuju dolazak novih članica.

“Zahvalni smo predstavnicima Odbojkaškog saveza Srbije koji su svojim dolaskom unapredili turnir, nadamo se da će to afirmisati još devojčica da nam se pridruže i postanu članice OK “Vidovdan”, do sada smo imali slučajeve da dođu na nekoliko treninga, misleći da u jednom danu mogu sve da nauče i odustanu”, kaže Ivan Šubarić.

Na ovogodišnjem dvodnevnom turniru predstavilo se osam ekipa, devojčice rođene 1999. godine i mlađe, a osim članica domaćeg kluba učešće su uzele i ekipe iz Lebana, Vranja, Zvečana, Severne Mitrovice, Štrpca i Lipljana.

“Pored članica našeg bratskog kluba iz Lebana ove godine su nam se pridružile i mlade odbojkašice iz Vranja, posebno zadovoljstvo je bilo što su učešće uzele i odbojkašice sa severa, oni do sada nisu hteli da dolaze, ove godine su se sami prijavili, veoma smo zahvalni zbog toga”, ističe Šubarić.

Uprkos velikoj konkurenciji prva nagrada je ostala domaćinima. Mlađa domaća ekipa “Vidovdan 2” je ubedljivo bila najbolja, drugo mesto zauzele su odbojkašice iz Severne Mitrovice, a na trećem mestu našle su se članice ekipe "Panda" iz Vranja.

Posle takmičarskog dela odigrana je i revijalna utakmica između timova sastavljenih od trenera svih ekipa, nakon koje su podeljene medalje i četvrti odbojkaški turnir proglašen zatvorenim.

GUSTERICA