POLET-U POKLON OPREMA OD CRVENE ZVEZDE

24.10.17 07:29


Uspešan nastavak sezone poželeli su fudbalerima POLET-a predstavnici Beogradskog FK Crvena Zvezda prilikom uručenja poklona u vidu sportske opreme.

Dodela opreme POLET-u, fudbalskom klubu iz Lapljeg Sela samo je jedna u nizu dobrotvornih akcija koje predstavnici Crvene Zvezde sprovode na Kosovu. Ovaj gest oduševio je rukovodstvo FK Polet, odakle napominju da je oprema stigla u pravom trenutku.

“Oprema nam je bila preko potrebna, sada smo od prijatelja iz FK Crvena Zvezda dobili dresove, jakne i trenerke. Ovo nam svakako mnogo znači, veoma smo im zahvalni”, rekao je predsednik FK “Polet” Dušan Dragović.

"Poklon oprema od Crvene Zvezde je znak velike pažnje i dokaz da na ove momke, koji su odlični fudbaleri, neko misli", zahvalan je Novak Živić, trener fudbalera Poleta. Inače, FK Polet u prošloj sezoni postiže veliki uspeh, Dragović ističe: “Postigli smo uspeh koji piše novu istoriju našeg kluba”, ponosan je on. Osvojili su ligu centralnog Kosova, izborili su baraž za popunu Niške zone, ali i igrali šesnaestinu finala kupa Srbije, što zapravo i jesu zavidni rezultati.

Trenutno igraju prvenstvo u Jug zoni, iako nemaju svoj teren, domaće utakmice igraju na stadionu u Kuršumliji, dobri rezultati ne izostaju. “Sada smo u sredini tabele i zadovoljan sam igrom svoje ekipe. Ako ove godine izborimo opstanak u ovoj ligi, napominjem da ova ekipa ima kvalitet za mnogo više, ali smatram da će opstanak biti uspeh jer u ekipi imamo dosta novih igrača", uveren je Nemanja Danić, kapiten Poleta.

Fudbalere Poleta očekuju i mnogobrojni teži mečevi, ali ne odustaju, oni spremno dočekuju nove protivnike, pokreće ih, kažu, neopisiva ljubav prema fudbalu.

Polet Crvena Zvezda