„JEDAN VIŠE NA TRENINGU-JEDAN MANJE NA ULICI“

07.11.17 07:10


Omladinski fudbalski klub i škola sporta DIF osnovan je marta 2017. godine i za nepunih godinu dana postojanja postigao je izvanredne rezultate. Klub trenutno broji 170 članova uzrasta od 6 do 14 godina i škola sporta decu od 4-5 godina. Sa decom rade profesori fizičkog vaspitanja i licencirani treneri od strane UEFA (b licenca). Ukupno ima 6 trenera.

Škola sporta svojim programima koristi snagu sporta da motiviše, edukuje i inspiriše mlade i decu. OFK DIF mladim igračima pruža priliku za razvoj, učenje novih tehnika i veština pod nadzorom profesionalnog trenerskog osoblja.

OFK DIF je učestvovao na raznim domaćim i inostranim turnirima gde su postizali zapažene rezultate, a trenutno se nalaze na ubedljivo prvoj poziciji u kategoriji pionira, sa svim pobedama i samo 3 primljena gola.

Od samog osnivanja OFK DIF ima potpunu podršku poznatog fudbalera Miloša Krasića koji je obezbedio celokupnu opremu za sve mališane iz kluba, a nedavno je svojim prisustvom na treningu dodatno motivisao sve buduće fudbalere.

„JEDAN VIŠE NA TRENINGU - JEDAN MANJE NA ULICI“, je ono što iz kluba poručuju svim ljubiteljima fudbala i pozivaju ih da treniraju zajedno.

OFK DIF