MILJANA SLAVIĆ: SEBE VIDIM NA VELIKOJ SCENI

05.12.17 13:50


“Obožavam da pevam”, odlučna je Miljana, uverena da će uspeti da ostvari karijeru o kojoj mašta. Miljana Slavić, učenica sedmog razreda OŠ “Vuk Karadžić” u Lepini ističe da se ljubav prema muzici javila već u njenoj šestoj godini, ali je tada bila stidljiva devojčica i nije želela da pred bilo kim pusti glas.

Pevušila je samo za sebe, maštala o sceni, a onda se desila “Moja prva šansa”.

“Moj prvi javni nastup bio je na audiciji za muzičko takmičenje “Moja prva šansa” na televiziji RTK2, gde sam osvojila drugo mesto, zatim su se nastupi nizali jedan za drugim”, ističe ponosno Miljana koja je svoju prvu šansu pametno iskoristila, oslobodila se treme i hrabro krenula ka cilju.

Usledila su gostovanja u mnogim televizijskim emisijama, nastupi na školskim i drugim priredbama. “A onda sam učestvovala na još jednom takmičenju “Moj put do zvezda”, tu sam osvojila prvo mesto, a nagrada je pesma. Kada su proglasili pobedu, bila sam presrećna, to se ne može opisati”, napominje ova mlada muzička nada.

Pesmu bi trebalo da snimi krajem meseca, nestrpljivo očekuje trenutak ostvarenja još jednog dečjeg sna.Ona ne pohađa nijednu muzičku školu, do sada je povremeno vežbala sa ocem. “Nedavno sam počela da vežbam sa muzičkim urednikom Zlatkom Stojanovićem”, ističe ona i dodaje: “Sada pevam sve žanrove, ali najčešće izvorne pesme. Moj uzor je Jelena Tomašević”, kaže Miljana.

Za sada, naglašava, nema puno planova, pred njom je dug put, ali odlučno korača ka svom cilju, “Sebe vidim na velikoj sceni Evrovizije”, uverena je Miljana.

miljana