MLADI ZA MLAĐE - AKCIJA PRIKUPLJANJA SLATKIŠA ZA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

12.12.17 12:36


Novogodišnja euforija je uveliko počela da se širi, svetličavih, raznobojnih ukrasa je sve više, a kostimi Deda Mraza se sve češće sreću. 2017. godina je počela sa svojim odbrojavanjem.

Najveselija i najuzbuđenija su deca, koja se najviše raduju praznicima i željno iščekuju svoje zaslužene poklone.

Tradicionalna humanitarna akcija Studentskih parlamenata u Severnoj Mitrovici se nastavlja i u ovoj godini, trećoj za redom, u kojoj se prikupljaju slatkiši i pripremaju novogodišnji paketići , kako bi se obradovali najmlađi.

Ivan Virijević, predsednik Studentskog parlamenta podsetio je da je u pitanju tradicionalna humanitarna akcija u koju se ove godine uključilo mnogo više institucija i pojedinaca nego ranije. Jedna deo akcije prikupljanja slatkiša bio je na projekciji fima u Studenskom klubu, gde je uslov za ulaz bio doneti nešto od slatkiša ili slaniša.

Odaziv studenata i mladih je dobar, te se orgnizatori nadaju uspešnoj akciji.

Akcija je nastaviljena u Mitrovačkom dvoru, gde je odigrana predstava „Buba u uhu“, u izvođenju Amaterskog „SB“ pozorišta iz Sokobanje, koji su došli da daju svoju podršku ovoj humanitarnoj akciji.

Prikupljanje slatkiša se nastavlja, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da se priključe i učestvuju u ovoj divnoj akciji.