STEFANA NIKOLČEVIĆ: RASKOŠAN TALENAT I NEISCRPNA ENERGIJA!

01.02.18 08:54


Stefana Nikolčević ima samo 12 godina, a već je na putu da postane prava muzička zvezda koja oduševljava svakim svojim pojavljivanjem i nastupom na televiziji. Dolazi iz Štrpca i učenica je šestog razreda OŠ “Staja Marković” u ovom mestu. Stefana Nikolčević je široj javnosti postala poznata nakon učešća u “Pinkovim zvezdicama”, gde je zablistala svojim fenomenalnim nastupima.

Stefanu Nikolčević ugostili smo nedavno u redakciji Magazina 4U. U razgovoru i intervjuu koji su usledili, rekla nam je da je muzikom počela da se bavi veoma rano, kao i da je svoj raskošni talenat nasledila, jer se u njenoj porodici svi bave muzikom.

“ Moja cela porodica je jako muzikalna. Ipak moj najveći uzor je tetka Jelena, koja je sa svojim bendom vežbala, a čije sam probe sa velikom pažnjom posmatrala”,objašnjava Stefana i dodaje da odkad zna za sebe mašta o svetlima velike scene.

Govoreći o sebi, kaže da je ambiciozna i veoma uporna, da su joj planovi za budućnost veliki jer su joj I snovi I želje takvi, kao i da od njih neće odustati. Svoje snove želi da pretvori u javu i tvrdi da će u tome uspeti zahvaljujući svakodnevnom trudu i radu. Namerava da upiše srednju muzičku školu u Mitrovici, kao i da se oproba u glumi, koju podjednako voli, poput muzike.

Naglašava da sluša pop i rock muziku, a u budućnosti bi volela da bude poput Marije Šerifović, Zdravka Čolića, Tošeta Proeskog. Muzika joj je velika ljubav, a zahvaljujući neiscrpnoj energiji i talentu, uspela je da napravi zapažene nastupe na televiziji, pa je nedavno zahvaljujući serijalu “Moja prva šansa“, snimila i spot za pobedničku pesmu “Pozovi”.

Imala je svega devet godina kada se prijavila na audiciju za muzičko takmičenje “Moja prva šansa” na RTK2, a pobeda na tom takmičenju otvorila joj je vrata ka daljem uspehu. “Nakon pobede, snimila sam pesmu “Pozovi”, kompozitora Dušana Popovića. Ujedno, pohađam i njegovu školu pevanja u Mitrovici “Sve moje zvezde”. Spot za moju prvu pesmu snimila je produkcija Ninamedia iz Novog Sada. Tamo smo snimali spot. Bilo je to nezaboravno iskustvo za mene”, objašnjava Stefana i dodaje da pred kamerama više uopšte nema tremu. Stefana je spot premijerno pogledala u emisiji na televiziji RTK2, uzbuđenje i sreću, nije mogla da sakrije. “Bila sam bila jako nestrpljiva da i ja premijerno pogledam svoj spot. Nakon mog gostovanja, dobila sam mnogo poruka i pohvala”, ponosna je ona.

Odličan je učenik u školi, trenira karate, ide na folklor, baci se pevanjem u crkvenom horu, pa su joj dani ispunjeni brojnim aktivnostima. Slobodno vreme provodi sa drugarima,ali i ističe da najmanje vremena ima za igranje i druženje sa njima.

“ Želim da dam dobar primer mojim vršnjacima. Puno radim na sebi. Poruka mojim drugarima na Kosovu je da ne krenu pogrešnim putem, već da nađu nešto što ih zanima, nešto što ih raduje zahvaljujući čemu se osećaju dobro. Još sam mlada, ali verujem u sebe i potrudiću se da budem što uspešnija”, obećava Stefana na kraju razgovora za 4U Magazin.

STEFANA MAGAZIN 4 U