< Prev 1 2 3 432 33 34 Next >

MITROVICA-STUDENTSKI GRAD


Mir i tišinu koje su tokom letnjih meseci prisutne u Severnoj Mitrovici već krajem septembra zamene gužve i galame, u oktobru je grad prepun mladeži koja započinje studenski život, period koji se ne zaboravlja. U novembru, uprkos kiši i znatno nižim temperaturama, mladalački duh i vedrina osvežavaju grad.

Cela vest...


PROMOVISAN SPOT STEFANE NIKOLČEVIĆ


Stefana Nikolčević, pobednica drugog serijala “Moja prva šansa“ snimila je spot za pobedničku pesmu “Pozovi”. Spot je premijerno prikazan u emisiji “Popodne” na TV RTK2.

Cela vest...


VELIKI GODIŠNJI KONCERT KUD-A “BRANKO MEDENICA”


Tradicionalni godišnji koncert kulturno-umetničkog društva “Branko Medenica” Kosovo Polje-Ugljare ovog je puta bio od posebnog značaja za članove, istovremeno je i proslavljen jubilej povodom 70 godina postojanja i rada ovog društva.

Cela vest...


„JEDAN VIŠE NA TRENINGU-JEDAN MANJE NA ULICI“


Omladinski fudbalski klub i škola sporta DIF osnovan je marta 2017. godine i za nepunih godinu dana postojanja postigao je izvanredne rezultate. Klub trenutno broji 170 članova uzrasta od 6 do 14 godina i škola sporta decu od 4-5 godina. Sa decom rade profesori fizičkog vaspitanja i licencirani treneri od strane UEFA (b licenca). Ukupno ima 6 trenera.

Cela vest...


Pozorišni komad „Naša deca“


Pozorišna predstava „Naša deca“ u izvođenju Izvođačke umetnosti iz Beograda, odigrana je u Mitrovačkom dvoru za decu školskog i predškolskog uzrasta.

Cela vest...


RADIONICE MODERNOG PLESA U KAMENICI


Poznato je da ples i muzika izazivaju lepo raspoloženje kod čoveka, ples takođe pozitivno utiče i na kondiciju i zdravlje, zato je potrebno odvojiti bar malo vremena i zaplesati. Imajte na umu da ples boji vaš svet nekim lepšim, vedrijim bojama. Ples obogaćuje život i donosi radost, zato su predstavnici kulturnog skloništa “KRIK” iz Kamenice odlučili da usreće svoje sugrađane.

Cela vest...


POLET-U POKLON OPREMA OD CRVENE ZVEZDE


Uspešan nastavak sezone poželeli su fudbalerima POLET-a predstavnici Beogradskog FK Crvena Zvezda prilikom uručenja poklona u vidu sportske opreme.

Cela vest...


MUZIČKI DOGAĐAJI U MITROVAČKOM DRUŠTVENOM KLUBU


Vikend za nama obeležio je dvodnevni muzički događaj u Mitrovačkom društvenom klubu(MSC) /Aktiv Art centar.

Cela vest...


EDUKATIVNE POSETE ULPIJANI I MANASTIRU GRAČANICA


U okviru jednodnevnih edukativnih poseta arheološkom nalazištu Ulpijana i manastiru Gračanica, više od 600 učenika osnovnih i srednjih škola iz opštine Gračanica imalo je priliku da se detaljno informiše o istorijskim činjenicama u opštini u kojoj žive.

Cela vest...


"ZA RADOST SVAKOG DETETA"


Dečja mašta može svašta, rečenica je koju često čujemo u svakodnevnom govoru, ali kako tu maštu probuditi, na koji način uticati na razvoj inteligencije kod dece u najranijim godinama, kako ih inspirisati da svoju maštu i kreativnost pokažu na delu? Saslušajte ih, dajte im priliku, vaša će vas deca prijatno iznenaditi, od njih ćete mnogo naučiti.

Cela vest...


< Prev 1 2 3 432 33 34 Next >