Najnovije Vesti

 1. MITROVICA-STUDENTSKI GRAD

  Mir i tišinu koje su tokom letnjih meseci prisutne u Severnoj Mitrovici već krajem septembra zamene gužve i galame, u oktobru je grad prepun mladeži koja započinje studenski život, period koji se ne zaboravlja. U novembru, uprkos kiši i znatno nižim temperaturama, mladalački duh i vedrina osvežavaju grad.

 2. PROMOVISAN SPOT STEFANE NIKOLČEVIĆ

  Stefana Nikolčević, pobednica drugog serijala “Moja prva šansa“ snimila je spot za pobedničku pesmu “Pozovi”. Spot je premijerno prikazan u emisiji “Popodne” na TV RTK2.

 3. VELIKI GODIŠNJI KONCERT KUD-A “BRANKO MEDENICA”

  Tradicionalni godišnji koncert kulturno-umetničkog društva “Branko Medenica” Kosovo Polje-Ugljare ovog je puta bio od posebnog značaja za članove, istovremeno je i proslavljen jubilej povodom 70 godina postojanja i rada ovog društva.

 4. „JEDAN VIŠE NA TRENINGU-JEDAN MANJE NA ULICI“

  Omladinski fudbalski klub i škola sporta DIF osnovan je marta 2017. godine i za nepunih godinu dana postojanja postigao je izvanredne rezultate. Klub trenutno broji 170 članova uzrasta od 6 do 14 godina i škola sporta decu od 4-5 godina. Sa decom rade profesori fizičkog vaspitanja i licencirani treneri od strane UEFA (b licenca). Ukupno ima 6 trenera.

 5. Pozorišni komad „Naša deca“

  Pozorišna predstava „Naša deca“ u izvođenju Izvođačke umetnosti iz Beograda, odigrana je u Mitrovačkom dvoru za decu školskog i predškolskog uzrasta.

Me Shume