PASTRIMI I PRISHTINËS!

 

A jeni gati për aktivitetin më mahnitës në qytet? Bashkohuni me në të shtunën më 28 tetor 2023, në mega misionin për ta bërë Prishtinën super të pastër dhe Kosovën më të gjelbër!

 

Me mbështetjen fantastike të Ekipit Monitorues Ndërlidhës (LMT) të KFOR-it K8 dhe mbështetjen e KRM “Pastrimi” Prishtinë, Trafikut Urban Prishtinë, dhe “Melodia PX”, “Let’s Do It – Ta Pastrojmë Kosovën” do ta organizojë aktivitetin e këtij viti!

 

Pika e takimit: Sheshi Zahir Pajaziti

Koha e takimit: 10:00

Nëse keni pyetje kontaktoni në 045783783

Ose dërgoni email në info@tapastrojmekosoven.org

 

Kjo është mundësia e juaj që t’i dhuroni pak dashuri kryeqytetit tonë të mrekullueshëm dhe këtij planeti që është shtëpia jonë!

 

Shpërndajeni këtë lajm dhe sillni miqtë tuaj, dhe le të KONTRIBUOJMË të gjithë së bashku!

 

#CleanUpPrishtina #LetsDoIt #CleanUpKosovo #KFOR

PDF Magazine

Maj

READ MORE

NEW MAGAZINE