VOTONI PËR ESETË MË TË MIRA!

18.09.2020

Të dashur pjesëmarrës të konkursit tonë letrar “Le të mendojmë për miqësinë!”, edhe njëherë ju falënderojmë për punimet e juaja të mrekullueshme që i keni dorëzuar. Siç edhe e kemi paralajmëruar këtu, nga sot do të fillojë faza e dytë (e publikimit dhe votimit) e procedurës për përzgjedhjen e tre më të mirëve të konkursit tonë.

 

Të gjitha esetë do të kenë në dispozicion kohën e njëjtë të publikimit dhe votimit, gjegjësisht deri më 30 shtator 2020. Numri i pëlqimeve dhe ndarjeve (likes & share) që i merr secila ese do të llogaritet si votë. Për të votuar shkoni këtu.

 

Suksese të gjithëve!

NEW MAGAZINE