5 KORISNIH VISOKO-TEHNOLOŠKIH UREĐAJA KOJE ĆETE CENITI

05.10.2021

Škola se vratila i bitno je da ste svi pripremljeni za novu školsku godinu. Naravno knjige, sveske, hemijske i obične olovke, i ostali školski pribor su osnovne stvari koje su vam neophodne. Ali postoji još nekoliko stvari o kojima možete da razmislite, tako da možete da započnete školu na najbolji mogući način. Ispod smo vam obezbedili listu onoga za šta verujemo da su veoma korisni visoko-tehnološki uređaji koje ćete ceniti ako ih posedujete.

 

Okruglo LED svetlo za selfi

Od izbijanja KOVID pandemije časovi na daljinu su bili osnovni način predavanja školskih lekcija. Nadamo se da će svi učenici ove školske godine biti u stanju da pohađaju nastavu uživo. Ipak je moguće da će biti dana kada će se nastava pohađati na daljinu, onda grupni projekti i sastanci sa nastavnicima koji će se obavljati virtuelno. Za ove prilike, ali i za selfije, Tik-Tok ili Jutjub klipove, možete osvetliti stvari sa okruglim svetlom koje ima 18 različitih modova sa bojama i koji se prikopčava na telefon, tablet ili laptop i koje nije suviše skupo(košta manje od 10 eura).

 

Budilnik sa alarmom

Telefoni odvlače pažnju, posebno pred spavanje ili tokom noći, zato umesto toga pokušajte da se probudite pomoću digitalnog budilnika. Naravno da postoje mnoga rešenja koja nisu uopšte skupa i dolaze sa mnogim opcijama za kao što su USB ulazi za punjenje uređaja ili da vas bude uz zvuke sa vaše omiljene radio stanice-Radio K4.

 

Prenosni punjač

Svi smo bili u situaciji kada nam se baterija na telefonu ispraznila a morali smo da pozovemo ili da pošaljemo poruku. Prenosni punjači su jednostavno rešenje da se izbegne takva stvar. Možda mislite da koštaju mnogo ali u stvari možete da kupite Anker prenosivi punjač za samo 15 eura. Ovo je tanak punjač koji je koristan za putovanja ili putovanje na posao, koji je najpopularniji na Amazonu i ocenjen je više od 25000 puta  ukupnom ocenom od 4.7 od mogućih 5.

 

Bežične slušalice

Još jedna stvar koju je odlično imati početkom nove školske godine su bežične slušalice. Nakon svega, većina vas sluša muziku na svom pametnom telefonu, bilo da hodate od ili do škole ili dok se vozite autobusom. Stoga su bežične slušalice odlične jer kada ste pešak u saobraćaju možete da koristite samo jednu a kada ste u sigurnijem okruženju kao što je autobus, ili kada se opuštate kod kuće ili kada radite domaći, odličan je osećaj ako imate bežične slušalice da slušate muziku. Savremena tehnologija nam nudi opcije koje mogu da budu ili veoma jeftine ili skupe pa pronađite onu koja vam najbolje odgovara u okviru svog budžeta.

 

Aplikacija Notebook (beležnica)

Svima je potrebna mala pomoć oko organizacije a aplikacija Notebook je savršen alat koji će vam pomoći da sve bude na svom mestu. Dostupna je i za telefone sa iOS i androidom sistemima i možete je preuzeti besplatno. Sa ovom aplikacijom za beleženje, možete da pravite spiskove, da skenirate bitne dokumente, čak i da zapisujete ideje kada vam padnu na pamet. Napravite različite beležnice tako da lakše možete da pronađete svoje projekte kada vam zatrebaju.

NEW MAGAZINE