DIZNI+ STRIMING SERVIS – NOVAJLIJA U STRIMINGU

02.08.2021

 

 

U poređenju sa drugim striming servisima kao što su Netflix ili Amazon Prime, Dizni + se može nazvati novajlijom (ili čak i bebom) u strimingu, jer prvi put je krenuo u novembru 2019 samo u SAD, Kanadi i Holandiji. Od tada ovaj striming servis raste i širi se širom sveta. Trenutno je Dizni + dostupan u 36 zemalja i ima oko 103 miliona pretplatnika. Pored toga, uz pomoć prave VPN usluge (više o ovoj temi pročitajte u našem majskom izdanju Hi-Tech-a) ovom servisu možete pristupiti sa bilo kog mesta u svetu.

 

Da li je Dizni+ dobar?

Činjenica da je za tako relativno kratko vreme dosegao 103 miliona pretplatnika je dovoljan dokaz da je reč o kvalitetnom striming servisu. Nesumnjivo, njegova najvažnija karakteristika je početna cena mesečne pretplate od 7,99 dolara mesečno. Štaviše, oni koji žele da iskoriste maksimum ove usluge mogu da kupe Hulu/ESPN+ paket za 13,99 dolara mesečno. To znači da čak i uz dodatak ovog paketa, Dizni + ostaje jako povoljan.

 

Kakav sadržaj nudi Dizni+?

Cena Dizni+ je dodatno opravdana i kvalitetom sadržaja koji nudi, jer je prilično bogat i uključuje produkcije glavnih Diznijevih studija i filmsku u televizijsku biblioteku, uključujući “Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Pixar, Disneynature, Disneytoon Studios, Lucasfilm, Marvel Studios, National Geographic”, i odabrane filmove iz studija “20th Century Studios, Hollywood Pictures, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures, and Caravan Pictures”. Shodno tome, serije kao što su Potraga za Nemom, Kapetan Marvel i druge Marvel produkcije, filmovi o Spajdermenu, svi filmovi i serije Ratovi Zvezda, serije Mandalorijan, i 30 kompletnih sezona Simpsonovi su samo neki od naslova koje uključuje. Ukupno, predlaže se da Dizni+ ima oko 7,000 televizijskih epizoda i 500 filmova.

 

Šta nedostaje Dizni+ u poređenju sa drugim striming servisima?

U poređenju sa drugim gigantima striminga poput Netflix i Amazon Prime, Dizni+ nema sopstvene serije i sadržaje. Trenutno Dizni+ nudi nekoliko sopstvenih serija kao Mandalorijan, ali je velika verovatnoća da će se u budućnosti Dizni+ pozabaviti i ovim.

 

Treba li da probate i nabavite Dizni+?

Dizni+ treba da nabavite ako ste ljubitelj Diznija, Ratova Zvezda, Marvela, i Pixar-a jer će s vremenom ti naslovi nestati iz drugih striming servisa. Dizni+ se takođe potrudio da u svoju biblioteku uvrsti i sjajne serije poput Simpsonovih i Mandalorijan. Za 7.99 dolara mesečno, Dizni+ je jeftiniji nego Netflix i Amazon Prime Video. Takođe možete platiti unapred što vam omogućava oko dva meseca besplatno. Ili se odlučite za ESPN+ i Hulu paket, koji košta 13,99 dolara mesečno. Naposletku, sedam dolara mesečno nije previše da barem probate. Možda ćete i dalje ostati uz Dizni, što znači da ostalim striming servisima možete da kažete “ćao, ćao, ćao!”

NEW MAGAZINE