DVA NAJIŠČEKIVANIJA FILMSKA IZDANJA SU OVDE

11.10.2021

 

 

Kao što svi znamo, filmska industrija jedna je od najugroženijih grana zabave zbog širenja pandemije COVID-19. Shodno tome, prikazivanje mnogih očekivanih filmskih izdanja moralo je da se odloži, a mi ćemo ih videti tek sada. Među njima su Otrov: Neka bude pokolj i Shang-Chi i Legenda o deset prstenova.

 

 

Otrov: Neka bude pokolj

Tom Hardi vraća se na veliki ekran kao Edi Brok, naime smrtonosni zaštitnik Venom. U režiji Andija Serkisa, u filmu igraju i Mišel Vilijams, Naomi Haris i Vudi Harelson, u ulozi negativca Kletus Kasadi/Karnidž. Iako je reakcija na prvi film bila manje zvezdana, fanovi su i dalje uzbuđeni zbog nastavka. U jednom intervjuu o ovom filmskom reditelju Serkis je izjavio: „Edi Brok i Venom su sada u onome što je zapravo faza “čudnog para” njihove veze. Zajedno su … recimo godinu i po dana, od poslednje priče. I smišljaju kako da budu jedno s drugim. I to je kao da živite sa ovim manijakom od deteta.”

 

Shang-Chi i Legenda o deset prstenova

“Shang-Chi i legenda o deset prstenova” studija Marvel Studios gde glavnu ulogu igra Simu Liu kao Shang-Chi, koji se mora suočiti s prošlošću za koju je mislio da je ostavio za sobom kada se uvuče u mrežu misteriozne organizacije Deset Prstenova. U filmu takođe glume Toni Leung kao Venvu, Avkvafina kao Shang-Chi-ina prijateljica Kati i Mišel Ieoh kao Jiang Nan, kao i Fala Čen, Meng’er Žang, Florian Munteanu i Roni Čieng.

 

NEW MAGAZINE