FILMOVI – FEB

15.02.2020

SVIM MOMCIMA: P.S. I DALJE TE VOLIM

Uloge: Lana Kondor, Noa Centineo, Džordan Fišer, Ana Kečkart, Dženel Periš, Džon Korbet     

Režiser: Majkl Fimognari  

Scenario: Sofia Alvarez & J. Mils Gudlo 

Sadržaj 

Nova je godina i Lara Đin i Piter više se ne pretvaraju da su par. Oni JESU par. I dok Lara Đin plovi svojim prvim otkrićima s Piterom, svojim prvim stvarnim poljupcem, svojim prvim stvarnim sastankom, svojim prvim Danom zaljubljenih, ona uviđa da je sve više naslonjena na Kiti i Margot, Krisa, i neočekivane nove osobe od poverenja pod imenom Stormi, kako bi joj pomogli da upravlja složenim emocijama koje dolaze u ovom novom poglavlju o uravnoteženju odnosa i pronalaženju njenog pravog ja.

Ali, kada Džon Embroz, još jedan primalac jednog od starih ljubavnih pisama Lare Đin, ponovo uđe u njen život, ona više nego ikad mora da se osloni na sebe jer je suočena sa prvom pravom dilemom: Može li devojčica biti zaljubljena u dva dečaka odjednom?

 

 

FOTOGRAFIJA

Uloge: Čelsi Pereti, Isa Rae, Kingsli Ben-Adir, Lakit Stenfild, Lil Rel Hoveri, Tejona Paris, Kortni B. Vans     

Režiser: Stela Megi  

Scenario: Stela Megi  

Sadržaj 

Kada slavni fotograf Kristina Ims neočekivano umre, ona ostavlja otuđenu ćerku Me Morton povređenu, ljutu i ​​punu pitanja. Kada se pronađe fotografija ušuškana u sigurnosnom sefu, Me se nađe na jednom putovanju gde ulazi duboko u rani život svoje majke i započinje snažnu, neočekivanu romansu sa novinarom u usponu, Majklom Blokom.

 

NIZBRDO

Uloge: Džulia Luis-Drejfus, Vil Ferel, Miranda Oto, Zek Vuds, Zoi Kao, Džulian Grej     

Režiser: Net Fakson  

Scenario: Džesi Armstrong  

Sadržaj 

U filmu “Nizbrdo”, situacija u kojoj jedva uspevaju da pobegnu od lavine tokom porodičnog skijaškog odmora u Alpima, stavlja naizgled savršeni bračni par u zbrku jer su primorani da preispitaju svoj život i kako se osećaju jedno prema drugom.

 

PRVA DAMA

Uloge: Nensi Steford, Korbin Bernsen, Burgs Dženkins, Niko Gritam, Džen Gocon Čendler, Aron Majnard     

Režiser: Nina Mej

Scenario: Nina Mej

Sadržaj  

Ketrin Morales, žena koja nije udata za Predsednika, kandiduje se za mesto Prve dame, ali završava tako što dobija bolji predlog nego što je ikada očekivala.

 

NEW MAGAZINE