FILMOVI – MART

15.03.2020

VELIKI POVRATAK (THE WAY BACK)

Uloge: Ben Affleck, Janina Gavankar, Rachael Carpani, Hayes MacArthur, T.K. Carter, Jayne Taini     

Režija: Gordon Gray

Scenario: Brad Ingelsby  

Sinopsis

Ben Affleck je u ulozi bivše košarkaske senzacije koja se bori sa alkoholizmom. Po povratku u rodni grad, dobija ponudu da bude trener u svom srednjoškolskom klubu. I dok tim pobeđuje, on se hvata u koštac sa starim demonima. Ali da li će to biti dovoljno da krene putem iskupljenja?

 

NAPRED (ONWARD)

Uloge: Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Ali Wong, John Ratzenberger

Režija: Dan Scanlan 

Scenario: Dan Scanlon & C. S. Anderson  

SinopsisSmešten u svet fantazije, ovaj provincijalski film prati dva mlada brata vilenjaka koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li u svetu i dalje postoji magija.

 

BLADŠOT (BLOODSHOT)

Uloge: Vin Diesel, Sam Heughan, Eiza González, Lamorne Morris, Guy Pearce

Režija: Dave Wilson  

Scenario: Jeff Wadlow & Eric Heisserer  

Sinopsis

Snimljen prema bestseler stripu, film prati Ray Garrison, koga igra Vin Diesel, vojnika nedavno poginulog u akciji, kojeg je korporacija “RST” uz pomoć posebne nanotehnologije uspela da vrati u život kao superheroja “Bladšot”. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači nego ikada i poseduje mogućnost trenutnog samoizlečenja. Međutim, kompanija ne kontroliše samo njegovo telo, već i njegov um i sećanja, a Rej više nije siguran šta je stvarno a šta nije – ali je na misiji da to otkrije. 

 

NIKAD RETKO PONEKAD UVEK (NEVER RARELY SOMETIMES ALWAYS)

Uloge: Sidney Flanigan, Talia Ryder, Théodore Pellerin, Ryan Eggold, Sharon Van Etten

Režija: Eliza Hittman  

Scenario: Eliza Hittman  

Sinopsis

Priča prati dve tinejdžerke iz ruralne Pensilvanije. Autumn, koja neplanirano ostane u drugom stanju i suočava se sa nedostatkom podrške u svom okruženju, i njena rođaka Skylar, kreću na odvažno putovanje puno neizvesnosti, preko nekoliko država, na putu za Njujork.

 

NEW MAGAZINE