GLEDAJTE PREDSTAVU “IZVINI MAMA”

22.05.2020

Dom kulture Gračanica desetu nedelju zaredom objavljuje svoj sadržaj putem Interneta. U njihovom online programu uvek ima nečeg i za mlađe gledaoce. Tako su u sredu na svojoj Fejsbuk stranici emitovali predstavu “Izvini mama”.

Ova predstava Dečjeg pozorišta iz Subotice rađena je po motivima bajke spisateljice i dramaturškinje Sofije Prokofjeve. Govori o tome koliko je teško izboriti se sa sobom i reći izvini.

Dramatizaciju i režiju za predstavu potpisuje bugarski reditelj Todor Valov. Prema rečima reditelja, ovo je savremena bajka o uvredi, razočaranju i potrebi svakog deteta, ali i čoveka za iskrenom ljubavlju.

Pre emitovanja predstave posetiocima Fejsbuk stranice Doma kulture obratila se glumica Dečjeg pozorišta iz Subotice, Viktorija Palfi, koja igra glavnog junaka.

Ovo je, kako je rekla, njena omiljena dečija predstava, dodajući da je za ulogu koju igra nagrađane više puta kao najbolji mladi glumac. Ovo je ujedno bila njena prva profesionalna dečija predstava.

“Verujem da ćete uživati i da će vam se svideti” – kazala je, dodajući da se nada da će uskoro igrati u Gračanici.

Predstavu pogledajte na linku – https://www.facebook.com/domkulturegracanica/videos/689975508213707 ili na Fejsbuk stranici Doma kulture Gračanica.

NEW MAGAZINE