IŠČEKIVANJU JE KRAJ!

16.10.2020

Dragi učesnici našeg nagradnog literarnog konkursa “Razmislimo o prijateljstvu!”, nakon gotovo tri meseca konačno smo stigli do cilja, odnosno proglašenja pobednika našeg takmičenja.

 

Pre nego što otkrijemo imena pobednika, u ime redakcije magazina “For You” i Glavnog štaba KFOR-a u Prištini, još jednom se zahvaljujemo svim učesnicima na esejima koje su poslali. Takođe, želimo još jednom da vas podsetimo kako su izabrani pobednici.

 

Jedan pobednik je direktno određen javnim glasanjem u vidu lajkovanja i deljenja na Fejsbuku. Preostala dva pobednika izabrao je profesionalni žiri koji su činili pripadnici vojnog osoblja KFOR-a i članovi naše redakcije koji su na tome radili od zatvaranja faze glasanja. Shodno tome, analizirani su svi eseji koji su zadovoljili kriterijume konkursa, a koji se odnose na sadržaj, stil, gramatiku i interpunkcijski kvalitet radova.

 

Moramo da naglasimo da nam, uprkos visokom kvalitetu vaših eseja, posao nije bio lak. Ipak, jednoglasnom odlukom pobednici našeg takmičenja su:

 

1. Sofija Ađančić – pobednica javnog glasanja sa 501 sviđanjem i 8 deljenja;
2. Marija Ćurčić – pobednica odlukom žirija;
3. Mihajlo Sofronijević – pobednik odlukom žirija.

 

Naša redakcija će kontaktirati pobednike tokom narednih dana kako bismo dogovorili detalje uručivanja nagrada.

 

Čestitamo pobednicima, a ostale pozivamo da nas, za još iznenađenja i novosti, i dalje prate na našim platformama:

 

Internet stranica: https://magazineforiou.com/2/
Facebook: https://www.facebook.com/Magazine4Usrpski
Instagram: https://www.instagram.com/magazine4usrpski/

NEW MAGAZINE