JANUARSKI FILMSKI DOŽIVLJAJI

26.01.2024

Januar sa sobom donosi svež talas filmskih užitaka, obećavajući raznoliku paletu priča i žanrova koji će očarati publiku. Od uzbudljivih avantura do dirljivih priča, predstojeći filmski naslovi pružaju bioskopsko putovanje koje zadovoljava svaki ukus. Pridružite nam se dok istražujemo isčekivanje i uzbuđenje oko najnovijih izdanja, pružajući uvid u filmska iskustva koja nas očekuju u januarskoj filmskoj ponudi. 

 

OPASNE DEVOJKE 

Iz komicnog uma Tine Fej dolazi nova obrada modernog klasika, OPASNE DEVOJKE. Nova učenica Kedi Heron (Angourie Rice) primljena je u elitnu grupu popularnih devojaka nazvanu “Plastične,” koje predvodi Regina Džordž (Reneé Rapp). Međutim, kada se Kedi zaljubi u Regininog bivšeg dečka, Erona Samuelsa (Christopher Briney), ona postaje Reginin neprijatelj.

 

FERARI

Radnja ovog biografskog filma je smeštena u 1957. godinu, kada je Enzo Ferari, kojeg tumači Adam Driver. Auto imperija je u krizi a bivši vozač koji se pretvorio u preduzetnika gura sebe i svoje vozače do krajnjih granica dok se upuštaju u trku „Hiljadu Milja“, koja predstavlja opasnu trku od 1000 milja preko Italije.

 

ŠTO ME DOVODI DO TEBE

Dva ljubavna gubitnika, Džejn (Lucy Hale) i Vil (Nat Wolff), sreću se na venčanju i pre nego što započnu vezu, dogovaraju se da razmene iskrena priznanja o svojoj prošlosti uz nadu da bi ovo moglo biti ono pravo.

 

PAČIJA POSLA

Porodica pataka odlučuje da napusti sigurnost svog jezera u Novoj Engleskoj kako bi krenula na avanturistički put do Jamajke. Međutim, njihovi dobro smišljeni planovi brzo krenu nizbrdo kada zalutaju i završe u Njujorku. Iskustvo ih uskoro inspiriše da prošire svoje horizonte, otvore se za nove prijatelje i postignu više nego što su ikada mislili da je moguće.

 

MILEROVA DEVOJKA

Talentovana mlada spisateljica (Jenna Ortega) kreće na kreativni put kada joj nastavnik (Martin Freeman) dodeli projekat koji ih oboje uvlači u sve složeniju mrežu. Kako se granice gube, a njihovi životi se prepliću, profesor i štićenica se moraju suočiti sa svojim najmračnijim stranama dok se trude da sačuvaju svoj lični smisao svrhe i stvari koje im najviše znače.

NEW MAGAZINE