LEPOTA, MOZAK I RAZMETANJE: MEGAN THEE STALLION

30.07.2021

 

 

Trenutno je uzbudljivo vreme za ženske repere, a pred reperkama je svetlija budućnost nego ikada. Među trenutno najuticajnijim reperkama izdvajaju se kameleon i veteranka Niki Minaž (Nicki Minaj), rijaliti zvezda i umetnica Kardi Bi (Cardi B), dvojac iz Majamija City Girls, kraljica besa Riko Nasti (Rico Nasty), reperka i pevačica Lizo (Lizzo), multitalentovana Kodi Šejn (Kodie Shane) i druge. Ali malo njih trenutno doživljavaju svoj momenat kao zvezda u usponu Megan Thee Stallion. I to sa dobrim razlogom. Ni viralna slava nije nepoznanica za Megan, koja se na scenu probila hitovima ko što su „Big Ole Freak“ i „Stalli Freestile“. Ona je i zagovornik ekoloških inicijativa i veliki ljubitelj anime crtanih filmova. S obzirom da je ova 24-godišnjakinja debitovala u večernjoj emisiji „​Džimi Kimel uživo” pravo je vreme da neupućene upoznamo sa Meg. U produžetku donosimo sedam kratkih činjenica o njenoj karijeri.

 

Ozbiljno shvata svoj zanat a rep je počela da piše sa 16 godina

Može se reći da Megan ima rep u krvi. Posmatrajući svoju majku Holi Tomas (Holly Thomas) kako izbacuje rime pod psedonimom Holly-Wood, dok ju je pratila na putu u studio, Megan je odlučila da bude kao ona. U dobi od 16 godina počela je da stvara sopstvene rep rime, koje su navodno bile toliko eksplicitne da je čak i Tomas bila šokirana. Ali nakon što je videla koliko je njena ćerka ozbiljna u nameri da se bavi muzikom, Tomas je postala Meganin menadžer, što je označilo početak njene obećavajuće karijere.

 

Njen nadimak „Thee Stallion” (Pastuv) potiče od njene visine

Jedno od prvih pitanja koje su Megan Thee Stallion postavili mnogi potencijalni obožavaoci – ili Hotties, kako ih od milošte zovu – jeste odakle tačno potiče „Thee Stallion“. S vremena na vreme, pojavi se neko ko će pokušati da se napravi pametan primetivši kako je definicija reči „stallion“ u rečniku muški konj. Ali to nije i Meganino iskustvo sa ovom rečju. Može se pretpostaviti da je „Thee“ stiliski izbor za pisanje reči, ali za „Stallion“ je zaslužan reperkin amazonski stas. Ova bomba iz Hjustona je visoka oko 177 cm (u zavisnosti od toga koga pitate; može da bude i 178), a zbog kombinacije pomenute visine i lepote ovaj nadimak je dobila još kao tinejdžerka.

 

Želi da znate da je Hjuston njen grad

Neki prilično legendarni reperi potiču sa Juga, a ni Hjuston nije izuzetak. Scarface, Bun B i Meganin miljenik, Pimp C (čiji alter ego Tony Snow je poslužio kao inspiracija za njen alter ego Tina Snow), su među velikim imenima ovog grada, a Megan želi da im se pridruži – i da u isto vreme predstavlja svoj grad. Evo šta je rekla o svom voljenom Hjustonu: „Osećam se kao da treba da se doteram za svoj grad, jer imamo toliko legendi i toliko velikih imena. Ali nemam osećaj da smo ikada zaista imali ženskog repera iz Hjustona ili Teksasa koja nas je oborila s nogu. Dakle, to je moje gledište o tome.“

 

Ona želi da spasi planetu

Jedna stvar koju ćete brzo naučiti o Megan Thee Stallion jeste da je ona žena sa mnogo talenata i interesovanja. A jedno od tih interesovanja uključuje i spašavanje planete Zemlje. I zaista, ako zavirite u njene Instagram i Twitter naloge, videćete da često objavljuje sadržaj o načinima na koje pokušava da smanji svoj negativni uticaj na životnu sredinu (kao što je upotreba višekratne flaše za vodu i prelazak na bademovo umesto kravljeg mleka) kao i organizovanje ljudi u svom okruženju da učine isto. Jedan od najuzbudljivijih primera za to bilo je nedavno organizovanje čišćenja plaže u Santa Moniki u Kaliforniji, a obećala je i da će organizovati slične akcije čišćenja u budućnosti.

 

Ona je multitalentovan student

Iako je hvalisava reperka stručnjak za rep, ona je takođe i u procesu sticanja diplome iz zdravstvene administracije. Čak i tokom svog meteorskog uspona u muzici, Megan je ostala čvrsto na zemlji pohađajući Texas Southern University, gde je trenutno na trećoj godini. Na pitanje New York magazina o studijama, Megan je objasnila da joj je cilj da otvori objekte za negu lica kojima je potrebna pomoc: „Samo posmatrajući [moju baku] kako se brine o [mojoj prabaki] dobila sam želju da otvorim dom za starije ljude gde će imati nekog da im pomogne i pruži negu pred kraj života“, rekla je.

 

Kada ne žari i ne pali svojim tekstovima, verovatno gleda svoje omiljene anime

Ovo je možda i naša omiljena „hej, Megan je baš poput tebe!“ vest. Ova bomba iz Hjustona nije stidljiva u interakciji sa svojim obožavateljima, i u jednom trenutku im je otkrila da je veliki ljubitelj anime crtanih filmova. Takođe, jedno vreme je nosila frizuru sa pola crvenom pola belom kosom inspirisanu likom iz My Hero Academia Shoto Todoroki-jem, i redovno objavljuje koji su joj omiljeni anime crtani filmovi i likovi.

 

Megan je veliki fan horor filmova i želi i sama da pravi horor filmove

Megan voli da drži ljude na nogama, a koji je bolji način za to nego pisanjem sjajnih horor filmova? Da, Thee Stallion je veliki zaljubljenik u horor filmove i sanja da žanru udahne novi život bez „predvidljivih“ i „potresnih“ zapleta. Zapravo, prošlog decembra, Megan je obavestila Refinery29 da trenutno snima svoj horor film. Sa njenom radnom etikom, znamo da će to i završiti i jedva čekamo da uskoro gledamo Big Ole Vrisak u najbližem bioskopu.

NEW MAGAZINE