LISTA INTERESANTNIH UREĐAJA ZA DEVOJKE!

15.03.2020

Posle zanimljivih aplikacija, interesantnih tehnoloških novotarija, donosimo vam listu uređaja za devojke! Složićete se da neki od ovih uređaja nisu samo za devojke. Ipak, mi smo se potrudili da na jednom mestu sakupimo ono što bi moglo upravo devojkama da olakša svakodnevnicu. Pročitajte u nastavku!

 

„Tile Mate“ – pronalazač ključeva, telefona, ili bilo čega!

Da li neprestano gubite ključeve? „Tile Mate“ će ti pomoći da više nikada ne izgubiš ključeve. „Tile Mate“ je Bluetooth pratilac koji se lako postavlja na bilo koji privezak za ključeve, ili pričvršćuje na sve što ne želite da izgubite kako biste to brzo i pronašli. Koristi svoj pametni telefon da napraviš svoj „Tile Mate“ prsten kada je u blizini. Ako ste ga potpuno izgubili, možete anonimno da zatražite pomoć u „Tile“ zajednici. Sa preko 5 miliona prodatih „Tile“ uređaja, radi se o najvećoj mreži izgubljeno-pronađeno na svetu.

 

USB stanica za punjenje više uređaja

Verovatno u porodici imate korisnike tableta, pametnih telefona i možda još nekoliko pametnih uređaja. Ova USB stanica za punjenje može istovremeno da puni do 6 uređaja. Ugrađeno je automatsko otkrivanje i pametno punjenje. Stanica za punjenje ima integrisani ‘pametni’ čip sa univerzalnim USB portovima. Ovaj uređaj je takođe dovoljno ‘inteligentan’ da automatski podešava zahteve za napajanje za svaki povezani uređaj. Ima zaštitu od kratkog spoja i preopterećenja. Zahvaljujući ovom uređaju, baterija vašeg pametnog telefona, ili tableta uvek će da bude napunjena, a uređaji spremni za rad. Sa šest portova ima dovoljno mesta za nekoliko vaših pametnih uređaja.

 

“Skullcandy Knockout” slušalice

“Skullcandy Knockout” slušalice posebno su dizajnirane za udobnost i stil koji bi odgovarao devojkama. Veoma su udobne za nošenje sa odgovarajućom trakom za glavu i čistim jastučićima za uši. Mogu da se sklope i proizvode se u različitim stilskim dizajnima. Ove slušalice su sigurno interesantne svakoj devojci koja voli da sluša muziku.

 

“Motiv” prsten za fitnes, praćenje spavanja i otkucaja srca

Ovaj prsten je poput Fitbit-a, ali umesto da ga nosite na zglobu, možete da ga nosite na prstu. Motiv prsten će pratiti vaš san i puls. Takođe meri brzinu otkucaja srca, kalorije i poseduje pedometar koji će računati vaš broj koraka u danu. „Motiv“ je vodootporan, izdržljiv i izgrađen od ultralakog titanijuma. Vreme punjenja  baterije je 90 minuta i traje tri dana. Ležeran je i istovremeno elegantan. 

 

Microsoft univerzalna sklopiva tastatura za iPad, iPhone, Android uređaje i Windows tablete

Kucanje na ekranu iPad-a ili pametnog telefona nije najlakše i najbolje. Iskačući prozorčić sa pravopisom je podnošljiv kada su u pitanju kratki tekstovi, ali za unos bilo čega duže sigurno će tastatura da bude od koristi i olakšaće kucanje. Microsoft-ova univerzalna sklopiva tastatura omogućava da imate tastaturu gde god da krenete. Kompaktni sklopivi dizajn sa futrolom poput školjke čini je lakom i dugotrajnom, dok zbog veličine lako može da stane u torbicu, torbu, ili džep.

 

“Simplehuman Sensor” ogledalo 

Ovo ogledalo nije jeftino. Ali će sigurno da bude omiljeno svakoj devojci. Šta je tako posebno u vezi sa ovim ogledalom? Radi se o pametnom ogledalu! Ima poseban sistem osvetljenja koji simulira prirodnu sunčevu svetlost, i to dvostruku jaču. Posebnom aplikacijom možete da snimite svetlosne postavke oko vas i precizno ih reprodukujete na ogledalu. Ovo ogledalo takođe poseduje senzor zahvaljujući kojem se ogledalo uključi kada mu se približite.

 

Samolepljivi džep za telefon 

Možda zaboravite novčanik, ali telefon nikada nećete ostaviti kod kuće. Ovaj džep se lepi za telefon ili futrolu telefona, u njemu možete da nosite novac, kartice, ili ključeve.

 

(Izvor: https://geargadgetsandgizmos.com/, https://www.goodhousekeeping.com/)

NEW MAGAZINE