NAJBOLJE PRSTENASTE LED LAMPE U 2021. ZA TIKTOKERE, JUTJUBERE I VLOGERE

03.11.2021

NAJBOLJE PRSTENASTE LED LAMPE U 2021. ZA TIKTOKERE, JUTJUBERE, I VLOGERE

Zvezda je rođena.

Ako želite da podignete svoj sadržaj na TikToku na viši nivo, počnite od kupovine jedne od najbojih led lampi u obliku prstena (ring light). Osim miliona pratilaca i unosnih ugovora sa brendovima, sjajna prstenasta led lampa mogla bi biti glavna stavka koja pravi razliku između pravih TikTok influensera i običnih korisnika. Za one koji nisu upoznati, led lampa u obliku prstena je relativno jednostavan instrument koji pruža profesionalno osvetljenje na fotografijama i video zapisima. Uređaj se uglavnom sastoji od prstena sa malim LED sijalicama ili jednog neprekidnog svetlećeg prstena (otuda i naziv) koji obezbeđuje ravnomeran izvor svetlosti za fotografije i video zapise, bez obzira na prirodnu svetlost na lokaciji na kojoj se nalazite. Dakle, bez obzira da li ste u potrazi za vrhunskom opremom ili za jednostavnim rešenjem za osvetljenje za selfije, u nastavku pročitajte koje su to najbolje prstenaste led lampe trenutno na tržištu.

Pristupačan TikTok saputnik

„Hangdayi“ ručna prstenasta led lampa se pričvršćuje štipljkom na telefon. Međutim, ova led lampa je prvenstveno namenjena za kreiranje video zapisa, sa tri nivoa podešavanja jačine osvetljenja i ultra širokim radijusom koji će stvoriti zvezdani TikTok sadržaj, čak i u mraku.

Komplet sa svim neophodnim dodacima

Ovo je jedan od skupljih modela na našoj listi, ali „Sunpack“-ov 12-inčni dvobojni Ring Light komplet sadrži sve što vam je potrebno da osvetlite svoje fotografije i video zapise. Sadrži stativ na izvlačenje, podesivi držač za telefon i kameru, ugrađeni USB daljinski upravljač i, naravno, praktičnu torbicu.

Najprodavaniji

Ring Light komplet firme „Neewer“ ima preko 5000 recenzija sa pet zvezdica, i to sa dobrim razlogom. Pored 18-inčnog prstenastog svetla koje se može prigušiti, puni komplet sadrži i podesivo postolje za svetlo, komplete filtera u beloj i narandžastoj boji, držač za pametni telefon, hot shoe adapter za digitalne SLR kamere, daljinski upravljač i torbicu u koju sve to stane.

Pristupačna, prenosna prstenasta led lampa

Ova „AIXPI“ led lampa u obliku prstena jedna je od najpristupačnijih prstenastih led lampi od 10 inča na tržištu i ima odlične recenzije. Sa 10 nivoa podešavanja jačine osvetljenja i tri režima osvetljenja sa različitim nivoima toplote, kupci na Amazonu primećuju da je ovaj uređaj u isto vreme i efikasan i jednostavan za sastavljanje. Osim toga, stativ i USB sistem napajanja znače da se može korstiti i kao šik stona lampa.

Držač pametnog telefona

Zaboravite na „fensi” digitalne kamere: Ova prstenasta led lampa može da pretvori vaša vlogerske snove u stvarnost samo uz pomoć vašeg telefona. „Ubeesize“-ova prstenasta led lampa od 10,2 inča ima podesivo postolje za stativ sa držačem za pametni telefon direktno ispod svetla, što znači da će vaš sadržaj uvek ispasti dobro i potpuno ravnomerno osvetljen.

Osvetljenje u duginim bojama

Ova 10-inčna prstenasta led lampa daje spektru duginih boja potpuno novo značenje. Ovaj najistaknutiji od svih uređaja na listi ima tri filtera koji se mogu podesiti za postizanje sedam jednistvenih boja. Šlag na torti? Dolazi uz stativ, produžni štap, držač za telefon, Bluetooth daljinski upravljač, pa čak i držač za ogledalo kako ne biste zurili u telefon dok snimate.

Najbolja opcija za selfije

Kao i „Hangdayi“-eva gorepomenuta led lampa, i ovo je jedna od najboljih prstenastih led lampi za pravljenje selfija dostupnih na tržištu, ali ne samo zbog pristupačne cene i kompaktne veličine. Ova lampa koja se može pričvrstiti uz pomoć štipljke ima izuzetno svetle LED sijalice i širokougaoni objektiv.

Najlepša prstenasta led lampa

Ova lepotica u obliku srca je najslađa prstenasta led lampa koju smo ikada videli. Međutim ona nije samo lepa na oko: Ova led lampa sa USB punjenjem ima tri podesive boje za temperaturu svetla i 10 nivoa jačine svetlosti. Ona će vam pružiti odlično osvetljenje baš svaki put.

Diskretni dodatak za računare

Ovo skromno rešenje za osvetljenje je malo i elegantno i veoma lako za montiranje  iza vašeg laptopa za vašu sledeću Zoom sesiju. Ima i ugrađen držač za telefon i daljinski upravljač za vaš sledeći Instagram Live. Dolazi u beloj, crnoj i roze boji, a dostupan je sa podnim postoljem i kao desktop verzija, kao što je uređaj na slici.

(Izvor: https://www.teenvogue.com)

 

NEW MAGAZINE