NAJBOLJE TV SERIJE ZA TINEJDŽERE KOJE MOŽETE GLEDATI NA NETFLIKSU

18.06.2020

Jedna od mana pandemije izazvane virusom COVID-19 je da ne treba da izlazite napolje i da se srećete sa prijateljima. Dobra strana ove situacije je da imate više vremena koje možete da provedete kod kuće. To znači da imate vremena da učite, više vremena da provodite sa svojom porodicom i zašto ne i više vremena da odgledate neke TV serije na Netfliksu sa svojom braćom i sestrama ili čak roditeljima. Da bi vam pomogli na početku, pripremili smo vam uži izbor nekih od najboljih Tv serija koje možete naći na Netfliksu za tinejdžere.

 

LOVCI NA TROLOVE TV

Mreža: Netfliks

Datum premijere: 23. Decembar 2016.

Žanr: Animacija

Autor: Giljermo Del Toro

Uloge: Kelsi Grejmer, Ron Perlmen, Stiven Jeun .

Tinejdžer otkriva da se vodi rat između dve grupe trolova ispod njegovog rodnog grada i kreće u avanturu nakon što je pronašao mističnu amajliju.

 

 

 

ATIPIČAN (2017- )

TV Mreža: Netfliks

Datum premijere: 11.Avgust 2017.

Žanr: Drama Autori: Robia Rašid, Set Gordon

Uloge: Keir Gilkrajst, Dženifer Džejson Lei, Majkl Rapaport

Atipičan je priča o odrastanju koja prati Sema(koga glumi Keir Gilkrajst), osamnaestogodišnjaka koji naginje autizmu dok traga za ljubavlju i nezavisnošću. Dok je Sem na svom simpatičnom, ali emocionalnom putovanju samootkrivanja, ostatak njegove porodice mora da se uhvati u koštac sa promenom u svom životu dok se bore sa glavnim pitanjem: šta stvarno znači biti normalan?

 

 

 

DEVOJKE IZ DERIJA (2018- )

TV MREŽA: Kanal 4

Žanr: Komedija

Autor: Lisa Mekgi

Uloge: Nikola Kolan, Luiza Harlend, Kejti Kiera Klark

Tinejdžerske serije su često dobre da se nasmejemo, ali samo je nekoliko urnebesno smešno kao Devojke iz Derija. Koprodukcija Kanala 4 i Netfliksa o katoličkim učenicama iz devedesetih, koje žive na kraju sukoba u Severnoj Irskoj. Serija govori o njihovim nefiltriranim tinejdžerskim problemima i iskrenom urnebesnom smehu. Čitava glumačka postava i njihove dosetke su skoro pa savršene; posle kratkog ‘’bindžovanja’’ videćete da ne postoji druga izmišljena ekipa sa kojom bi se radije opuštali.

 

 

JEZIVE SABRININE AVANTURE (2018- )

TV Mreža: Netfliks

Datum Premijere: 26. Oktobar 2018.

Uloge: Kiernan Šipka, Miranda Oto, Čens Perdomo

Sabrina Spelman je tipična tinejdžerka, sem činjenice da je polu-veštica i da živi u natprirodnoj kući sa dve svoje tetke koje su veštice i rođakom koji je veštac. Heroina koju glumi dinamična Kiernan Šipka mora da nađe svoj oslonac i u ljudskom svetu i u svom novom veštičijem svetu: Jednom kada napuni 16 godina mora da odabere da li želi da upiše svoje ime u Knjigu Zveri i Mračnog Gospoda za koga ona ne zna, a koji nju vidi kao sve jaču mladu vešticu, koja će mu poslužiti kao savršeno sredstvo za njegov najzlobniji poduhvat

NEW MAGAZINE