NAJBOLJI SELFI ŠTAPOVI ZA SNIMANJE VAŠIH NAJBOLJIH USPOMENA

13.12.2021

 

 

Ako želite da kupite jedan od najboljih selfi štapova, isplati se razmisliti unapred. Umesto da predate gotovinu za mali komad plastike na turističkoj destinaciji stvorenoj da trošite novac, istraživanje i nabavka dobrog selfi štapa može puno vredeti. Bilo da putejete sami ili u grupi, dobar selfi štap je sjajan način da dobijete zabavne uspomene na vreme koje ste prijatno proveli.

 

  1. SYOSIN Selfi-štap Tripod

Stabilan, izdržljiv, opremljen litijumskom baterijom od 65 mAh koja se može puniti i koja može da snimi do 50.000 selfija pri punom napunjenju … SYOSIN Selfie-stick stativ čini sve što možete da tražite od ovakvog proizvoda. Takođe se može pretvoriti u brz i jeftin stativ za dobijanje stabilnih snimaka, a može da podrži akcione kamere i male kamere bez ogledala / DSLR zahvaljujući nosaču za stativ. Bluetooth funkcionalnost je prisutna i ispravna, a štap takođe dolazi sa bežičnim daljinskim upravljačem.

 

  1. Andoer 54-inčni selfi-štap

Andoer selfi štap od 134 cm je prilično dugačak kada je potpuno izvučen, ali se sklapa na prijatno kratkih 18,5 cm. Sve ovo ga čini jednim od težih selfi štapova koje možete nabaviti, težine više od pola kilograma, ali ima đavolsko puno funkcionalnosti. Kompatibilan je sa pametnim telefonima, akcionim kamerama i manjim kamerama, a tu je i zgodan Bluetooth daljinski koji dolazi u paketu. Takođe se pretvara u zgodan mini stoni stativ! Svestranost je zaista njegovo ime.

 

  1. MPOW selfi-štap Tripod 3 in 1

Upoznajte MPOW Selfi-štap stativ 3 u 1, koji je osim što je koristan štap za selfije, takođe i zgodno pomoćno sredstvo za portret, koji takođe ima zgodno ugrađeno svetlo za punjenje koje pomaže da vaše ekspozicije budu čiste i lepe. Kontrola za svetlo je ugrađena u ručku (kratak pritisak za podešavanje osvetljenja, dugi pritisak za promenu režima), dok štap takođe dolazi sa Bluetooth daljinskim upravljačem, što je posebno zgodno ako odlučite da ga pretvorite u mini stativ. To je u velikoj meri  “uradi sve” alat, ovaj štap nudi čak i držač sa zavrtnjima koji će nositi lakše kamere.

 

  1. MPOW iSnap X

Spuštajući se na samo 18 cm, MPOW iSnap X radi sa bilo kojim iOS ili Android telefonom. Takođe dolazi sa sopstvenim Bluetooth daljinskim upravljačem koji ima ugrađenu Li-Ion bateriju za brzo punjenje i dugotrajan rad. Korisna traka za zglob na kraju ručke čini štap sigurnijim kada ste u pokretu, a podesiva glava od 270 stepeni znači da ćete uvek pronaći najbolji ugao za svoje snimke. Za svoju cenu, MPOW ovde nudi mnogo selfi štapova, i to je solidan izbor za putnike koji paze na budžet.

 

  1. Blitzwolf Selfi-štap Tripod sa daljinskim

S obzirom na to da su uspeli da smeste litijum-jonsku bateriju od 65 mAh unutra, ne bi trebalo da bude iznenađenje da Blitzwolf selfi štap stativ može da napaja svoju Bluetooth funkcionalnost dugo vremena. Proizvođači tvrde da biste teoretski mogli da dobijete 50.000 selfija iz njega pre nego što ga dopunite, što bi trebalo da bude dovoljno da zadovolji čak i najzahtevnije među nama. Takođe nudi potpunu rotaciju telefona od 360°, osiguravajući da uvek možete da dobijete savršen ugao. Sa aluminijumskom konstrukcijom i mogućnošću pretvaranja u mini stativ sa neklizajućim nogama, Blitzwolfov selfi štap radi sve što možete da poželite od selfi štapa – jedino što mu nedostaje je nosač za kameru.

NEW MAGAZINE