‘POP IT’- ANTRISTRES IGRICA

11.08.2021

 

 

Svi koji poseduju pametne telefone zasigurno imaju bar jednu instaliranu igricu, koja im služi za igru i zabavu. Ali, da li ste razmišljali o tome koliko vremenski  igrate igrice na svom telefonu? Ma koliko god bilo zabavno i uzbudljivo, nismo svesni toga koliko nam upravo te online igre oduzimaju vreme  koje bismo mogli da iskoristimo na mnogo bolji, lepši i kreativniji način. Čak se dešava da zaboravimo kada smo doručkovali ili da li smo ručali i večerali i sve te glavne obroke zamenimo slatkišima i slanišima za koje znamo da nimalo nisu zdravi. Ali programeri su osmislili  društvenu igricu koja spada u red od jednih od najpopularnijih i koja je definitivno osvojila glavno mesto među ostalim igricima a njen popularni naziv je ’Pop it’.

Ono što zanimljivo jeste to da su se na tržištu pojavile i ’Pop it’ antistres igračke, koje su zamenile igranje igrice online. Dostupne su u različitim bojama i oblicima, napravljene od 100% silikona. Deca ih masovno kupuju ali je itekako interesantno da su osim dece i roditelji pronašli zabavu u njoj, jer upravo ova igračka služi za poboljšavanje raspoloženja, a takođe utiče i na senzorno rasterećenje.

 

Kako se igra ’Pop it’?

Za ovu igru potrebna su dva igrača, a oni odlučuju ko započinje igrajući kamen, papir, makaze. Prvi igrač bira red i pritisne onoliko mehurića koliko želi – drugi igrač radi isto. Oni se smenjuju sve dok jedan od gubitničkih igrača na kraju ne pritisne poslednji balon. Igra je izazovna za stariju decu i zahteva od njih da razmišljaju strateški. Pobednik se kruniše jednom kada pobedi tri puta! Zabavna je igrica za dvoje, zato izazovite člana porodice na igru jedan-na-jedan, prateći veoma jednostavna i lako razumljiva pravila igre. Potpuno se opustite i zaboravite na stres uz zadovoljavajući zvuk pucketanja silikonskih balona! Ova igrica primarno je napravljena da vam pomogne u suočavanju sa svakodnevnim stresom, ali i kao zabavna društvena igrica za celu porodicu. Iako deluje potpuno jednostavno, nećete moći da prestanete sa igrom nakon samo par partija!

 

’Pop it’ – u različitim bojama i oblicima

Preporuka je da držite ovu igru u fioci, na radnom stolu, na poslu, u rancu i kada osetite da srce počinje brže da vam lupa zbog nekog svakodnevnog stresa brzo ugrabite ovu senzornu igračku. ’Pop it’ je kompaktna igračka, napravljena od 100% silikona i dostupna u različitim bojama i oblicima. Lako se savija i staje u vašu torbu i ranac bez imalo muke, definitvno je za celu porodicu zato što donosi zabavu svim članovima, od najmlađih do najstarijih.

Našem organizmu je potrebna relaksacija i rasterećenje, zato i nije ni čudo što su najmlađi nasrnuli upravo za ovom igračkom. Ova igračka osim što poboljšava manuelnu sposobnost takođe i učestvuje u razvijanju moždanih vijuga kod dece i adolescenata. Igrajte ovu igricu i ostvarite još bolju i lepšu komunikaciju sa svojim članovima porodice i drugarima, nego što to činite preko društvenih mreža.

NEW MAGAZINE