SAVRŠENI PIKSELI: ZAŠTO JE GOOGLE PIXEL TELEFON ULTIMATIVNI IZBOR ZA LJUBITELJE ANDROIDA

29.06.2023

Njihova reklama kaže: Koristite Google pretraživač, koristite Google elektronsku poštu, sve što koristite je Google, a zašto onda ne biste koristili i Google telefon?

Google Pixel telefon postoji već nekoliko godina i postao je popularan izbor za one koji traže vrhunski pametni telefon koji je integrisan sa Google ekosistemom. U nastavku pročitajte detaljniji opis Google Pixel telefona, njegove karakteristike i ono po čemu se ističe na prepunom tržištu pametnih telefona.

 

Jedna od najboljih kamera na tržištu

Jedna od najimpresivijih karakteristika Google Pixel telefona je njegova kamera. Kamera na Google Pixel telefonu konstantno biva ocenjena kao jedna od najboljih kamera za pametne telefone na tržištu, i to sa dobrim razlogom. Kamera na Pixel-u predstavlja senzor od 12,2 megapiksela sa otvorom blende f/1,8, što omogućava odlične performanse pri slabom osvetljenju. Kamera takođe poseduje optičku stabilizaciju slike, koja pomaže da fotografije budu oštre čak i u uslovima kada telefon podrhtava.

 

Čista izvorna verzija Android softvera

Još jedna izuzetna karakteristika Google Pixel telefona je njegov softver. Telefon funkcioniše na čistoj, izvornoj verziji Androida, što znači da redovno prima ažuriranja direktno od Google-a. Zahvaljujući tome, telefon uvek ima najnovija bezbednosna ažuriranja i funkcije i radi glatko i efikasno. Pixel takođe dolazi sa nizom ekskluzivnih Google softverskih funkcija, kao što su Google Assistant i Pixel Launcher.

 

Jedan od najoštrijih ekrana na tržištu

Google Pixel telefon takođe ima impresivan ekran. Telefon ima 5,5-inčni OLED ekran rezolucije 1080 x 1920 piksela, što ga čini jednim od najoštrijih ekrana na tržištu. Ekran takođe ima odličnu tačnost boja i kontrast, što pruža izvrsno iskustvo gledanja, bilo da gledate video zapise ili pretražujete internet.

 

Minimalistički dizajn

Jedna od najkontroverznijih karakteristika Google Pixel telefona je njegov dizajn. Dok neki korisnici vole elegantan i minimalistički dizajn Pixel-a, drugi ga kritikuju da je previše jednostavan i običan. Telefon ima metalno-stakleno kućište sa skenerom otiska prsta na zadnjoj strani, što predstavlja izbor dizajna koji neki korisnici smatraju nepodesnim. Međutim, telefon je takođe vodootporan i ima priključak za slušalice, što su karakteristike koje mnogi korisnici cene.

 

Dug životni vek baterije i brzo punjenje

U pogledu performansi, Google Pixel je vrhunski telefon. Pokreće ga Snapdragon 821 procesor i ima 4 GB RAM-a, što mu omogućava da sa lakoćom obavlja i najzahtevnije zadatke. Telefon takođe ima odličan vek trajanja baterije, sa baterijom od 2770 mAh koja lako može da izdrži ceo dan uz umerenu upotrebu. Telefon takođe podržava brzo punjenje, što vam omogućava da brzo dopunite bateriju kada je to potrebno.

 

Definitivno vredan razmatranja

Sve u svemu, Google Pixel telefon je odličan izbor za sve koji traže vrhunski pametni telefon koji je usko povezan sa Google ekosistemom. Telefon ima impresivnu kameru, odličan softver, oštar ekran i vrhunske performanse. Iako neki korisnici mogu smatrati da je dizajn telefona pomalo običan, ne može se poreći da je Pixel jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu danas. Bez obzira da li ste vatreni ljubitelj Google-a ili samo neko ko traži pametni telefon visokog kvaliteta, Google Pixel telefon je svakako vredan razmatranja.

NEW MAGAZINE