SUPER TEHNOLOŠKI UREĐAJI U 2021. GODINI

05.03.2021

Na pragu 2021. godine očekujemo mnoge novine. Koje su to novine kada je tehnologija u pitanju? Naprave su dizajnirane da štite naše zdravlje, poboljšaju vreme provedeno kod kuće, ali takođe pomeraju granice u pogledu tehnologije. Pročitajte o tome u nastavku.

 

Laptop Zenbuk Pro Duo 15 OLED sa naginjućim ekranom Skrinped Plus kompanije „ASUS“

 

Asusov Zenbuk Pro Duo 15 OLED laptop uključuje i Asusov ScreenPad Plus, što vam daje sekundarni ekran sa rezolucijom od 4K (4.000 piksela), osetljiv na dodir pune širine. Neprimetno radi u sprezi sa primarnim ekranom 4K OLED HDR. Sekundarni ekran se automatski naginje podizanjem zadnjeg dela na 9,5 ste-peni, i tako poboljšava čitljivost i smanjuje odsjaj. Radeći na procesoru Intel Core i9 i uz grafičku karticu NVIDIA GeForce RTKS 3070, ovaj novi Zenbuk je odličan za stvaraoce. Štaviše, Zenbuk Pro Duo ima dva priključka Thunderbolt 3, wi-fi 6 povezivost, SSD od 1 TB i 32 GB DDR4 RAM-a. Pored toga, njegov dizajn ekrana bez okvira ima odnos ekrana i tela 93%, a primarni ekran ima kontrast od 1.000.000:1. Konačno, PANTONE provereni ekran osetljiv na dodir obezbeđuje tačnost boja za profesionalce u oblasti grafike.

 

Traka za trčanje Omni Van VR kompanije „Virtuiks“

 

Ono što vam je potrebno da biste iskustvo virtuelne stvarnosti (VR) kod svoje kuće učinili što boljim jeste mogućnost da se svuda krećete. Pomoću Virtuix trake za trčanje Omni One VR možete upravo to. U stvari, ova kućna VR traka za trčanje vam omogućava da se krećete gore, dole, bokom u stranu i da se okrećete za svih 360 stepeni. Štaviše, može čak i da otkrije ako čučite ili kleknete, kao što je verovatno poznato tokom vaših igara. Dalje, Omni ima prečnik od samo četiri metra.

 

Samsungov Galaksi S21 Ultra 5G pametni telefon ima inteligentnu profesionalnu postavku kamere

 

Jedna od karakteristika telefona je kamera, a tu Samsungov pametni telefon Galaxy S21 Ultra 5G zaista blista. Zapravo, njegov profesionalni sistem kamere započinje kućištem Contour Cut Camera koje se neprimetno stapa sa metalnim okvirom. Poseduje funkcije sa napajanjem AI (veštačka inteligencija). Pametni telefon S21 Ultra 5G ima četverostruku zadnju ka-meru koja uključuje jedan veoma širok objektiv, širok objektiv i dva raspona sočiva. Uz to dobijate profesionalni senzor 108 MP i detaljnu opciju 12-bitne RAW datoteke i možete da snimate u 4K pri 60 fps. Pored toga, nudi 100x svemirski zum, senzor Bright Night́, bolji noćni režim i poboljšano smanjenje šuma. Pored kamere, ovaj pametni telefon nudi ultraširokopojasnu vezu, kao i wi-fi 6E vezu. Njegov dinamički AMOLED 2Ks ekran od 17 cm može se pohvaliti podesivom brzinom osvežavanja od 10 Hz do 120 Hz, u zavisnosti od onoga što gledate.

 

Oterboksovi dodaci za video igre

 

Otterbox je najavio liniju dodataka za video igre za 2021. godinu isključivo u partnerstvu sa kompanijom Xbox. Kao što se i očekivalo, dobija se neklizajući eksboks kontrolertako da možete bezbedno da igrate igrice, i futrola za eksboks kontroler kako bi ste mogli bezbedno da ga nosite. Zatim postoji i ta, takoreći, kandža za pretvaranje mobilnih igara sa kontrolerom u jedan združeni (bezbedan!) ekosistem.

NEW MAGAZINE