ZAKORAČI U LETO!!!

28.07.2021

 

 

Počinje euforija, jedva čekamo da krenemo na plaže, kupujemo novu garderobu, a za pakovanje obično ostavimo malo vremena pred polazak, kada sve radimo na brzinu. Ukoliko vam je torba za plažu isuviše teška da biste je nosili, a odgovor je verovatno da jeste, možda jednostavno niste odabrali dobre stvari. Sa druge strane, ukoliko shvatimo da nam nešto nedostaje, nemamo vremena za kupovinu. Zato smo za vas, bilo da idete na more, jezero ili reku , pripremili spisak sitnica koje su svima potrebne na plaži! Pratite ga i ove godine konačno ništa nećete zaboraviti!

 

KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Tokom leta nikada nemojte napuštati dom bez kreme za sunčanje – naročito onda kada se uputite na plažu. Opekotine od sunca nisu samo bolne i nelagodne, one takođe mogu biti uzrok i dugotrajnog oštećenja kože. Pa čak i onda kada imate osećaj da nema potrebe da nanesete kremu za sunčanje, vi to ipak uradite makar na svakih nekoliko sati i postarajte se da uvek imate dovoljno kreme u Vašoj torbi.

 

KUPAĆI KOSTIM I PEŠKIR ZA PLAŽU

Ove dve stvari su vam najpotrebnije kada se uputite na plažu – trebaće vam peškir za plažu na koji ćete leći kada stignete i na kome ćete se sušiti posle kupanja, a kasnije ćete možda želeti i da se presvučete u suv kupaći kostim, pa nikada nije na odmet imati ga pri ruci u rezervi.

 

NAOČARE ZA SUNCE I ŠEŠIR

Sunce tokom leta zna biti veoma jako i čak i kada krema za zaštitu od sunca bude radila svoj posao, Vi biste trebali da nosite naočare za sunce i šešir, naročito onda kada poželite da odremate na plaži ili da pročitate nekoliko stranica neke knjige.

 

SUNCOBRAN

Možda mislite kako Vam neće trebati, ali posle nekoliko sati koje ćete provesti direktno izloženi suncu, sigurni smo da ćete maštati o hladu. Ukoliko idete na plažu bez prirodnog hlada, suncobran je sjajna stvar i sigurno ćete biti bezgranično zahvalni sami sebi što ste se setili da ga ponesete.

 

KNJIGE I MAGAZINI

Vreme koje provodite na plaži može biti savršena prilika da nadoknadite propušteno čitanje. Nebitno je da li želite bolje da se upoznate sa Platonovim mislima ili jednostavno želite da se informišete o najnovijim tračevima iz sveta poznatih – ponesite nešto za čitanje i tako svoj dan na plaži napravite stvarno savršenim! Naš predlog je da sa sobom ponesete i ovo, junsko izdanje MAGAZINA ’FOR YOU’!!!

 

LOPTA ZA ODBOJKU I KARTE

Vreme na plaži može biti vrlo zabavno, ali posle nekog vremena će Vas uhvatiti dosada. I tada na scenu stupaju lopta za odbojku i karte. Uz njih ćete se zabavite sa svojim društvom i uživati u zajedničkom vremenu na plaži.

 

 

NEW MAGAZINE