SHKARKO

Shkarko revistat e fundit.

MË SHUMË

LEXO

Lexo artikujt nga numri i fundit i revistës.

MË SHUMË

Lajme

//

OSBE: EDICIONI I 6-TË I AKADEMISË SË RINISË

ZËRA TË NDRYSHËM, E ARDHME E PËRBASHKËT A jeni aktivistë të të drejtave të njeriut të moshës 18 deri në 25 vjeç? Jeni studentë apo juristë të rinj? Apo jeni entuziastë të të drejtave të njeriut dhe dëshironi të fitoni aftësi të reja për të bërë ndryshime në komunitetin tuaj? Nëse jeni përgjigjur po në […]

           Më shumë

PESË IKONA TË PËRJETSHME TË LOJËS SË BUKUR

Në historinë e pasur të futbollit, vetëm një grup i vogël i lojtarëve kanë arritur që të tejkalojnë kufijtë e kohës dhe hapësirës, për ta shkruar emrin e tyre në analet e pavdekësisë sportive. Këta individë të jashtëzakonshëm zotërojnë jo vetëm shkathtësi dhe talent të pakrahasueshëm, por e kanë krijuar edhe një trashëgimi e cila […]

           Më shumë

SKENA ËSHTË GATI PËR KAPITULLIN MË TË RI TË RIVALITETIT EPIK MES REAL MADRID DHE MANCHESTER CITY

Ndërsa emocionet për ndeshjen e ardhshme të Ligës së Kampionëve midis Real Madrid dhe Manchester City janë në kulmin e tyre, tifozët e futbollit janë gati për një tjetër kapitull emocionues në këtë rivalitet historik. Takimet e fundit mes këtyre dy fuqive të futbollit kanë sjellë momente të paharrueshme, duke shtuar shtresa drame dhe intensiteti […]

           Më shumë

“THE ALLEN TELESCOPE ARRAY – ATA”

“The Allen Telescope Array” (Vargu i Teleskopëve Allen), i njohur shkurt si ATA, është një dëshmi e kuriozitetit të pangopur të njerëzimit për kozmosin. I vendosur në Radio Observatorin në Hat Creek në Malet Kaskadë në Kaliforninë Veriore rreth 500 kilometra larg San Franciskos, ky grup novator radioteleskopësh e përfaqëson një përpjekje bashkëpunuese midis Institutit […]

           Më shumë

ROLI JETIK I HËNËS DHE BATICËS E ZBATICËS NË FORMIMIN E DINAMIKAVE TË TOKËS – NJË KOREOGRAFI YJORE

Hëna, ky përcjellës yjor i Tokës dhe element jetik në sistemet e ndërlikuara të planetit tonë. Në mesin e roleve të saj të shumta, hëna, ndikon në masë mjaft të madhe baticat dhe zbaticat, dhe rrjedhimisht edhe formimin e bregdeteve, ekosistemeve, e madje edhe praktikave kulturore. Të kuptuarit e rëndësisë së hënës dhe baticave dhe […]

           Më shumë

LUMBARDH SALIHU FITUESI I BIG BROTHER VIP KOSOVA 2

  Rrugëtimi i Lumbardh Salihut drejt famës nisi në fushat e blerta të futbollit, për të vazhduar me modelim, për t’u kthyer në të preferuarin e publikut të Kosovës gjatë pjesëmarrjes në Big Brother VIP Kosova 2. Në këtë intervistë ekskluzive, ai e nxjerr në pah fuqinë transformuese të çdo takimi jetësor, duke e nënvizuar […]

           Më shumë

Lexoni numrin më të ri të

REVISTËS

PDF Magazine

Prill

READ MORE

Artikuj të përzgjedhur

nga REVISTA

School of the month

Çdo muaj Revista For You e viziton një shkollë fillore ose të mesme. Nëse dëshironi që shkolla e juaj të jetë shkolla e radhës për të cilën shkruajmë atëherë mos hezitoni të na kontaktoni.

Më shumë

Lifestyle

Krahas temave të shumta argëtuese, revista jonë i kushton rëndësi edhe temave sociale. Në këtë rubrikë çdo muaj do të mund t’i lexoni temat e përzgjedhura nga jeta sociale.

Më shumë

Music Box

Këngëtaret, këngëtarët dhe grupet muzikore më të kërkuara vendore dhe ndërkombëtare i gjeni këtu. Nëse nuk i gjeni, atëherë na kontaktoni dhe tregonani preferencat e juaja.

Më shumë

Moviemania

Cilët janë filmat më të ri dhe më të mirë? Përgjigjen në këtë pyetje e gjeni në rubrikën tonë “Moviemania”. Klikoni këtu për të hyrë në botën magjike të ekranit të madh, dhe mësoni se cilët filma apo seriale duhet t’i shikoni.

Më shumë

Health & Sports

Sportistet dhe sportistët, klubet dhe garat më të rëndësishme vendore dhe ndërkombëtare i gjeni këtu. Nëse nuk i gjeni, atëherë na kontaktoni dhe tregonani preferencat e juaja.

Më shumë

Generation #

Çdo muaj në këtë rubrikë ua sjellim risitë e fundit të teknologjisë. Nëse jeni adhurues të teknologjisë së lartë atëherë klikoni këtu dhe do të mësoni lajmet e fundit nga bota e teknologjisë.

Më shumë

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Tel:

  038 70 2139

  Email :

  magazineforyou2003@gmail.com

  Kampi Film City; Revista “For You”; Strasbourg Building; 10000 Prishtinë