PREUZMI

Preuzmi najnovija izdanja.

Pročitaj više

PROČITAJ

Pročitaj članke iz najnovijeg izdanja

Pročitaj više

Vesti

PET NAJDUŽIH REKA NA SVETU

    Reke se smatraju pravim svetskim čudima, jer teku planetom, a takođe i pružaju staništa za velike i male vrste. Prema dostupnim informacijama, postoji 150 hiljada imenovanih reka širom planete, a smatra se da je taj broj i viši. Ipak, postoji nedoumica o tome koje su to najduže reke na svetu, jer se za […]

Pročitaj više

KAKO DA NAPRAVITE LETNJU LJULJAŠKU

Ljuljaške postoje hiljadama godina. Prvi zabeleženi slučaj da neko koristi ljuljašku datira iz antičke Grčke, gde su se deca igrala na ljuljaškama napravljenim od užadi i drvenih sedišta. Ljuljanje nije samo zabavna aktivnost, već ima i terapeutske prednosti. Takođe, ljuljanje može pružiti osećaj smirenosti i opuštanja. Ritmički pokreti ljuljanja napred-nazad imaju umirujući efekat na mozak […]

Pročitaj više

KOJA PEĆINA SE NALAZI NA SLICI?

Na slici je Mermerna pećina, spomenik prirode od posebnog značaja, koja se nalazi se u selu Donje Gadimlje u opštini Lipljan. Otkrio ju je 1967. Ahmet Aslani, meštanin sela. Nakon otkrića, pećina i okolina od 38,6 hektara stavljeni su pod zaštitu. Ova pećina sastoji se od niza galerija i hodnika koji uključuju stalaktite i stalagmite […]

Pročitaj više

AKADEMIJA ZA JEZIK I KULTURU: PRIJAVE U TOKU

Nakon petogodišnje pauze, Akademija za jezik i kulturu se vraća na zahtev javnosti! Akademija nudi jedinstvenu platformu koja povezuje zajednice kroz jezičke kurseve i kulturne radionice.   Ako ste starosti od 18 do 25 godina, živite u oblastima koje pokrivaju Misija OEBS-a na Kosovu ili Misija OEBS-a u Srbiji i želite da prevaziđete jezičke barijere, […]

Pročitaj više

FOTOGRAFIJA I CITAT NEDELJE

  “Svet je knjiga, i oni koji ne putuju čitaju samo jednu stranicu.” – Sveti Avgustin

Pročitaj više

Pročitajte najnovije izdanje

MAGAZINA

Istaknute rubrike

MAGAZINA

Škola meseca

Svakog meseca Magazin For You obilazi jednu osnovnu ili srednju školu. Ukoliko želite da u jednom od narednih brojeva našeg i vašeg Magazina pišemo i predstavimo vašu školu, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Pročitaj više

Društvene teme

Pored brojnih zabavnih tema, naš Magazin posebnu pažnju poklanja i onim, koje se tiču društvenih zbivanja. U ovoj rubrici, svakog meseca čitajte o svemu onom što oblikuje našu svakodnevnicu, odnosno o raznim društvenim dešavanjima.

Pročitaj više

Music box

Pronađite u ovoj rubrici sve o vašim omiljenim lokalnim i stranim pevačima i grupama. Ukoliko nismo pisali o nekima o njih, kontaktirajte nas i recite nam koga vi to najviše volite da slušate, a mi ćemo vam ispunite želje i pisati o njima u nekom od narednih brojeva.

Pročitaj više

Moviemania

Koji su najnoviji i najbolji filmovi? U rubrici “Moviemania”, pronađite odgovor na ovo pitanje. Samo jedan klik vas deli od magičnog sveta velikog ekrana i odgovora na pitanje koji su to filmovi ili serije koje obavezno trebate pogledati.

Pročitaj više

Sportski ugao

O sportistima, sportistkinjama, najpopularnijim klubovima, kao i o najvažnijim lokalnim i internacionalnim takmičenjima, čitajte u ovoj rubrici. Ukoliko nismo pisali o nekima od njih, kontaktirajte nas i recite nam o kojim sportskim temama i ličnostima biste voleli da čitate, a mi ćemo vam ispunite želje i pisati o tome u nekom od narednih brojeva.

Pročitaj više

Hi-Tech

Svakog meseca u ovoj rubrici, donosimo vam priče o najnovijim dostignućima iz sveta
tehnologije. Ukoliko ste ljubitelj HI-TECH inovacija, jedan klik ovde vas deli od najaktuelnijih vesti i zbivanja u ovoj oblasti.

Pročitaj više

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Tel:

  038 70 2139

  Email :

  magazineforyou2003@gmail.com

  Kamp Film City; Magazin “For You”; Strasbourg Building; 10000 Pristina