JEHONA SHAQIRI PIONIERJA E ROKUT SHQIPTAR

NË NUMRIN E RI TË 4YOU MAGAZINE LEXONI PËR:
* JEHONA SHAQIRI – PIONIEREN E ROKUT SHQIPTAR
* SHFMU “LIDHJA E PRIZRENIT” NË DEÇAN
* NJË DITË UNITETI DHE ARGËTIMI
* DHE SHUMË TEMA TË TJERA