KJO ËSHTË REVISTA

FOR YOU

FOR YOU, është publikimi i vetëm në Kosovë i cili iu dedikohet tërësisht të rinjve. Puna e përkushtuar e tërë stafit gjatë 20 viteve të fundit e ka kthyer këtë emër në një markë të njohur dhe të pëlqyer nga të rinjtë anekënd Kosovës. Përmes artikujve tonë ne synojmë që të promovojmë vlerat pozitive si paqja, toleranca, mirëkuptimi i ndërsjellë, arsimimi, etj. Përmes temave që i trajton, Revista “For You”, po ashtu, mundohet që të mbuloj tërë spektrin e interesave të të rinjve në Kosovë. Revista mujore e shtypur ofrohet me një cilësi të lartë të letrës por, edhe të përmbajtjes përmes shkrimeve të cilat përmbajnë argëtim, informacione dhe këshilla për të rinjtë. Për më tepër, ueb faqja magazineforyou.com është oferta online për të rinjtë me përmbajtje me cilësi të lartë, e cila përbëhet nga lajme të reja me tema nga bota e të rinjve. Zbatimi kreativ dhe inovativ i tërë përmbajtjes, i përshtatur për grupin e synuar, që gjithmonë bazohet vizualisht në tendencat më të fundit dhe gjuhësisht në nivelin e lexuesve, e bën çdo çështje të trajtuar emocionuese dhe befasuese.

EKIPA 4U

LEONORA SHABANAJ NIKSHIQ

“Go big…..or go home”.

ALI REXHA

“Puna jote është mbrojtësi yt më i mirë, prandaj, gjithmonë bëje atë në mënyrën më të mirë që di ta bësh!”

JELENA SIMIC RASIC

“Sve što možeš zamisliti je stvarno”.

VIOLETA MATOVIC

Originalnost se ne uči, budite uvek svoji i poštujte svakog.

BEKIM SHABANI

“Durimi është çelësi i shpëtimit”.

LEOPARD CANA

“Either you run the day, or the day runs you.”

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Tel :

  038 70 2139

  Email :

  magazineforyou2003@gmail.com

  HQ KFOR - Kosova Film; Revista “For You”; Strasbourg Building; 10000 Prishtinë