FILMAT – MARS

BLOODSHOT

Rolet: Vin Diesel, Sam Heughan, Eiza González, Lamorne Morris, Guy Pearce
Regjia: Dave Wilson
Skenari: Jeff Wadlow & Eric Heisserer
Përmbajta
Bazuar në stripin më të shitur, Vin Diesel luan si Ray Garrison, një ushtar i cili vritet së fundmi në aksion dhe rikthehet në jetë nga korporata RST si Bloodshot super hero. Me një ushtri të nano-teknologjisë në venat e tij, ai është një forcë e pandalshme – më e fortë se kurrë më parë dhe në gjendje që të shërohet menjëherë. Por, me kontrollin e trupit të tij, kompania gjithashtu ka ndikuar edhe në mendjen dhe kujtimet e tij. Tani, Ray nuk e di se çfarë është e vërtetë dhe
çfarë jo – por ai është në një mision për të zbuluar.

 

 

THE WAY BACK

Rolet: Ben Affleck, Janina Gavankar, Rachael Carpani, Hayes MacArthur, T.K. Carter, Jayne Taini
Regjia: Gordon Gray
Skenari: Brad Ingelsby
Përmbajta
Fenomenit të dikurshëm të basketbollit të shkollës së mesme, përderisa lufton me alkoolizmin, i ofrohet puna e trajnerit në shkollën e tij. Ndërsa ekipi fillon të fitojë, ai mund të ketë arsye për t’u përballur me demonët e tij të vjetër. Por a do të jetë kjo e mjaftueshme për ta vendosur atë në rrugën e tij të shpëtimit?

 

ONWARD

Rolet: Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Ali Wong, John
Ratzenberger
Regjia: Dan Scanlan
Skenari: Dan Scanlon & C. S. Anderson
Përmbajta
Onwar është një përrallë fantastike e periferisë e cila përqendrohet në dy vëllezërit e kukudhëve adoleshentë, të cilët kërkojnë të zbulojnë nëse ka ende magji në botë.

 

NEVER RARELY SOMETIMES ALWAYS

Rolet: Sidney Flanigan, Talia Ryder, Théodore Pellerin, Ryan Eggold, Sharon Van Etten
Regjia: Eliza Hittman
Skenari: Eliza Hittman
Përmbajta
Tregimi përqendrohet në dy vajza adoleshente të Pensilvania rurale. Duke u përballur me një shtatzëni të pa planifikuar dhe mungesës së mbështetjes lokale, Autumn dhe kushërira e saj Skylar nisen në një udhëtim të guximshëm dhe të mbushur me tensione nëpër linjat shtetërore të New York City.

PDF Magazine

Prill

READ MORE

NEW MAGAZINE