21 Jan

SHFMU “SHABAN SHABANI” – LLOPUSHNIK

  Në krahasim me shumicën e shkollave të tjera, Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët (SHFMU) “Shaban Shabani” në fshatin Llopushnik, në komunën e Dragashit, është mjaft e re pasi që u themelua në vitin 1971. Ajo, po ashtu, mund të konsiderohet edhe relativisht e vogël pasi që aktualisht i ka vetëm 500 nxënës. […]

           Më shumë

5 Jan

Janar

           Më shumë

5 Dec

Dhjetor

           Më shumë

5 Nov

Nentor

           Më shumë

5 Oct

Tetor

           Më shumë

11 Sep

Shtator

           Më shumë

11 Jun

Qershor

           Më shumë

11 May

Maj

           Më shumë

11 Apr

Prill

           Më shumë

11 Mar

Mars

           Më shumë

11 Feb

Shkurt

           Më shumë

11 Jan

Janar

           Më shumë